16 Aralık 2022

Neden Duvar Yosun Kaplama Uygulaması Yaptırmalısınız?

Dekorasyonlarınıza etkileyici dokunuşlar yapmanın en etkili yollarından biri duvar yosun kaplama uygulamasıdır. YosuNev, duvar yosun kaplama uygulamaları ile mekânlarda doğayı ve canlılığı hissetmenizi sağlar. 

Yosun duvar uygulamasını yaptırmanızın size bu şekilde avantajları olur:

  • Birden fazla dekorasyon amacını gerçekleştirerek her tarza ve ortama uyum sağlar. 
  • %100 alev geciktirici özelliği vardır. Yangın riskine karşı güvenli bir ortam sağlar. 
  • Güneş ışığına maruz kaldığı zamanlarda renginde solma olmaz. Canlı görünümünü her zaman korur.  
  • Ses emici özelliğinden dolayı ses izolasyonu sağlar. 
  • Özel tasarıma uygundur. Her tarza ve zevke göre uygun boyutlarda, şekillerde yapılabilir. 
  • Stresten uzaklaştırır. Doğal ortam hissi ve enerjisi verir. 
  • Mekana giren kişilerin iyi hissetmesini sağlar.
  • Ferah, boğucu olmayan bir ortam oluşmasını sağlar. 
  • Bakıma gerek yoktur. Dolayısıyla ekstra uğraştırmaz. 

Mekânların dekorasyonuna etkileyici dokunuşlar yapan yosun duvar kaplama, sağladığı avantajlarla da sıkça tercih edilme sebebidir. Siz de dekorasyon fikirlerinize rahatlıkla duvar yosun kaplama uygulamasını dâhil edebilirsiniz. 

Duvar Yosun Kaplama Nerelerde Kullanılır? 

Ofis, işletmeler, oteller, alışveriş merkezleri, evler başta olmak üzere bütün iç mekân tasarımlarında yosun duvar kaplama yapılabilir. Her ortama uyum sağlamayı başaran yosun duvarlar, aynı zamanda her tarzı yansıtmaya uygundur. 

İşte sizler için farklı ortamlarda uygulanan yosun duvar kaplama örnekleri

Bir otel lobisinde kullanılması tercih edilen yosun duvar kaplama, ilk girişte uyandırdığı ferah his ile güzel bir izlenim bırakmış. Mekâna girdikleri ilk an dekorasyona dikkat eden ziyaretçilere etkileyici ve estetik bir görünüm oluşmasını sağlamış.

Modern tasarım ile bir araya getirilen yosun duvar kaplaması, kullanılan ahşap mobilya detayı ile estetik bir uyum yakalamış.

İş yerlerinde, ofislerde de rahatlıkla yosun duvar kaplama tercih ediliyor. Gün içerisinde çalışanların çok fazla vakit geçirdikleri ofisler, ferah ve iç açıcı olmalıdır. Yosun duvar kaplama, bu ferahlığı sağlayarak çalışanların gün boyunca bunalmasını engeller. Ofise ziyarete gelenler de modern dekorasyon ile birleştirilen yosun duvarı estetik bulur.

Siz de dekorasyon tasarımlarınıza yosun duvar kaplama uygulaması yaptırarak, tarzınızı en iyi şekilde yansıtabilirsiniz.

Evin oturma odasına, yatak odasına tercih edilebilen yosun kaplama, mutfakta da rahatlıkla tercih edilebilir. Modern tasarıma sahip bu mutfak, yosun duvar ile bir araya gelince farklı ve estetik bir hava katmış. Yosun duvar, ortamın hijyenik görünmesini sağlarken doğal bir görünüm yaratmayı da başarmış.