16 Ocak 2023

Canlı Yosun Duvar Bakımı Nasıl Yapılır?

Ofis veya ev fark etmeksizin dilediğiniz ortamda tercih edebileceğiniz dekorasyon ürünlerinin başında canlı yosun duvar geliyor. Dekorasyon fikirlerinize yer verdiğiniz zaman canlı yosun duvar bakımı nasıl yapılır sorusunun aklınıza gelmesi de oldukça doğal.

Canlı yosun duvarların en önemli özelliklerinden biri de ekstra bir bakıma ihtiyacı olmamasıdır. %100 doğal ve mumyalanmış malzemelerden yapılan canlı yosun duvarlar, ekstra bir bakım için zaman ve maliyet harcamanıza gerek duymadan estetik görünümünün tadını çıkarmanızı sağlar. 

Canlı Yosun Duvar Uygulamaları 

Canlı yosun duvar uygulamaları, işletmenizde, ofisinizde, evinizde rahatlıkla tercih edebileceğiniz dekorasyon ürünleri arasında. Ortamın atmosferine capcanlı ve dinamik bir hava katarken, estetik bir dekorasyon görüntüsü oluşmasını sağlar. 

Yosun duvar uygulaması; doğal yosunların mumyalanarak, canlılığını yitirmeden kullanılmasını sağlar. Yalnızca mekanlara dekoratif özellik eklemez aynı zamanda gürültüyü absorbe eder, ortamın havasının kalitesini arttırır. 

YosuNev olarak, farklı yosun duvar uygulamalarımız ile doğal yaşamı, evlerinize, iş yerlerinize ulaştırıyoruz! İşte uygulamalarımızdan bazıları:

Stabilize Yosun

Canlı ve doğal yosunun, özel bir madde ile korunmasını ve o şekilde dekorasyon ürünlerine aktarılmasıdır. Şoklanma işlemi sayesinde kullanımı uzun ömürlüdür. Her zaman canlı ve dinamik görünümünü korur. Böceklenme yapmaması da avantajlı özeliklerinden biridir.

Renkli yosun, tavşan yosun, top yosun ve kara yosunu bu uygulamada kullanılan alternatiflerdir. Ofislerde, işletmelerde, mağazalarda, evlerde rahatlıkla tercih edilebilir. 

Canlı Dikey Bahçe Duvarları 

Duvarların sıkıcı ve düz görünümünü, doğal ve renkli bir hale getirmenin en etkili yolu canlı dikey bahçe uygulamalarıdır. Duvarların, binaların bitkilendirilmesi ve doğadan izler taşıması için tercih edilen sistemdir. Evlerin balkonlarında da rahatça tercih edilebilir. 

Dikey bahçe kullanımının birçok avantajı mevcuttur. Bunlar:

  • Mekanın canlı görünmesini sağlar. 
  • Ziyaretçilere, doğal ortam atmosferinde hissetmelerini sağlar.
  • Mimari izolasyona destek olur. 
  • Küçük, yetersiz alanların dahi yeşermesine olanak tanır. 

Şehir yaşantısında doğallığı hissetmenin pek mümkün olmadığı anlara çözüm sunan dikey bahçeler, son zamanların en çok tercih edilen dekorasyon ürünleri arasında. Her ortama ve tarza ayak uydurması da dekorasyon fikirleri düşünenlere avantaj sağlıyor.

Uygulamalarımızdan yararlanmak ve dekorasyonlarınıza renk katmak için web sitemizde detaylı inceleme yapabilir, iletişim kanallarımız üzerinden bizimle irtibata geçebilirsiniz. 

"Canlı Yosun Duvar Bakımı Nasıl Yapılır?" başlıklı makalemizden memnun kaldıysanız "Neden Duvar Yosun Kaplama Uygulaması Yaptırmalısınız?" başlıklı yazımızı da inceleyebilirsiniz.