24 Kasım 2022

Yosun Duvar Panosu ve Kullanım Alanları

Yosun duvar panosu, doğadaki sanatın yaşam alanlarınıza taşındığı muhteşem güzellikteki tablolardan oluşur. Evinizi, iş yerlerinizi ve istediğiniz her mekanı estetik ve görsel açıdan zenginleştirmek istiyorsanız yapay duvar tabloları ve canlı duvar tablolar güzel bir tercih olacaktır. 

Günümüzde özellikle iş yerlerinde, lobilerde, oda ve salon dizaynında yosun duvar panoları ile sıkça karşılaşabilirsiniz. Kentleşmenin artması ile doğaya olan özlem arttıkça bu tür tasarımların tercih edilmesi oldukça doğal ve huzur verici. 

Doğaya ve yeşile aşığım diyenlerdenseniz mutlaka trend olan yosun duvar panolarına da göz atmanızı öneririz. Doğanın ve yeşilin verdiği ilham ile iş hayatınızda da daha mutlu ve başarılı olabilirsiniz. 

Bilindiği gibi, içinde bulunduğumuz ortam, ruh sağlığımıza ve psikolojimize de doğrudan etki eder. Kendinizi daha iyi hissetmek ve daha verimli çalışabilmek için yosun duvar tablolarını tercih etmek iyi bir çözüm yolu olacaktır. 

Yosun Duvar Panosu Özellikleri

Yosun duvar tablolar, kaliteli yosunlar ve mumyalanmış bitkiler kullanılarak hazırlanır. Herhangi bir bakım yapmanıza gerek olmaz. Şekil, renk ve dokularını size ulaştıkları günkü gibi çok uzun yıllar boyunca korurlar. 

Yosun tablolar ayrıca ısı ve ses yalıtımı sağlar, havayı filtreleme özelliğine sahiptir. Temiz bir hava solunumu sağlar. Bu sayede hava yoluyla bulaşan hastalıkların önüne geçer. Sağlık açısından hiçbir bir risk teşkil etmez. 

Doğal yosun tablolar, doğayı evinizde hissettirmekle kalmaz kendine has renkleri ve canlılığı ile tüm bakışları üzerine çeker. Bulunduğu ortamların havasını değiştirir ve pozitif bir enerji yayar. Üstelik dilediğiniz boy ve ebatlarda duvar panolarına sahip olabilirsiniz. 

Yosun Duvar Panoları Nerelerde Kullanılır?

Genellikle ağaç gövdelerinde ve sular içinde taşların yüzeyinde gördüğümüz, yönümüzü bulmada bize yardımcı olan yosunların kullanım alanları oldukça genişledi. Siz de ortamınıza uygun yapay yosun tablolar ve doğal yosun tablolar bulabilirsiniz. 

Yosun duvar panolarını duvar olan her yere asarak veya yaslayarak kullanabilirsiniz. Özel bir kullanım alanı olmayan panoları evde, ofiste ve istediğiniz yer yerde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. 

Doğal yosun tablolar ile cansız ve anlamsız objelere veda edebilir, sulanabilir ve dekoratif ürünlere sahip olabilirsiniz. Tabloları direkt ışık almayan yerlere asarsanız tablolar çok daha uzun süre canlılığını koruyabilir. 

Doğal, Capcanlı ve Kalıcı Tablolar YosuNev’de

Yosun duvar tabloları, hafif yapıda oldukları için istediğiniz her yüzeye kolayca monte edebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamda güzel hissetmek ve çevrenizdekilere de güzel hissettirmek istiyorsanız yosun sanatsal ve doğal duvar panoları en uygun tercihlerden biri olacaktır. 

Küresel ve çevresel sorunların verdiği olumsuz etkileri en aza indirmek için mumyalanmış bitki ve yosunlar tasarlamaya başladık. 

2023 yılında da çeşitli dekoratif ürünlerimiz, atölye çalışmalarımız ve workshop eğitimleri ile büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz. Geliştirdiğimiz çeşitli ürün ve projeler ile kurumsal firmalar ile işbirliği içerisindeyiz. 

İç mekanlarda ısı, nem dengesi ve su dengesine sahip olamayan bitkiler kısa sürede deformasyona uğrar. Bu noktada mumyalama yöntemi ile iç mekanlarınızda uzun yıllar doğal bir dekorasyona sahip olabilirsiniz. 

Ürünlerimiz kimyasal katkı maddesi içermez. Mumyalama işlemi sonrasında sizlere sunulur. Çevreye ve insan sağlığına herhangi bir olumsuz etki bırakmaz. 

Hem iç mekanlarda hem de dış mekanlarda kullanmak üzere tasarlanmış yosun duvar panosu ürünleri bulabilirsiniz. 

Yosun Duvar Panosu ve Kullanım Alanları makalemizden memnun kaldıysanız Yosun Duvar Uygulamasının 5 Avantajı başlıklı makalemize göz atabilirsiniz.